Show træning før Quarter DM og Roper of the year

Så fik vi afsluttet endnu en succesrig showtræning hos Flat Creek Western Riders. Det var helt fantastisk at se så mange deltagere og tilskuere i dag. Vi var 22 ryttere og 30 til mad. Vi brugte 9 timer i hallen, uden pause og et par timer efter på at spise og hygge sammen.

For et par måneder siden kom flere medlemmer og spurte om vi kunne lave en showtræning op til Quarter DM. Flere Ropere kom også og spurte om show træning op til Roper of the year og selvfølgelig vil vi det. Vi startede derfor planlægningen med AQHA Professionel horsewoman Natasha Møller. Vi kiggede også på de inputs vi fik ved sidste showtræning og rettede til efter det.

Vi startede med Trail, hvor man fik to ridt gennem banen. Efter hver ridt hjalp Natasha med hvad man skal gøre bedre næste gang. Derefter havde vi Horsemanship, der gik på samme måde. Både til trail og horsemanship var omkring 10 ryttere i hver klasse.

Derefter havde vi Roping. Tre forskellige klasser. Der var en del af de andre ryttere som ikke havde set roping før, så det var en rigtig fin måde at få en pause i midten og samtidig se noget nyt.

Efter Roping der var showmanship, pleasure og til sidst reining. Både i showmanship og reining fik man to ridt og hjælp fra Natasha.

Det var en rigtig god dag og folk fik trænet flere gode ting. Det var også en rigtig hyggelig dag hvor vi alle fik snakket en masse omkring heste, western riding og shows.

Tusind tak til Natasha, for 9 timers rigtig god undervisning. Stor tak skal også gå til Kumlegaard for lån af faciliteter, samt for at åbne caféen for os så vi kunne få frokost gennem dagen. Til sidst så skal der siges tak til Michaela og hende mor, for at komme med kage. De gav kage for at fejre at Michaela lige er blevet europamester i Kreuth.

Herunder kan man se billeder fra dagen.