Sankt hans show

22. juni 2019

FCWR og Kumlegaard inviterer til sankt hans. Vi laver en sjov og hyggelig dag hvor alle kan være med og slutter af med fest om aften. Om dagen laver vi et “for sjov” show med forskellige klasser. Der vil være en (ikke uddannet) dommer og ringsteward gennem hele showet og der vil blive delt præmier ud i forskellige kategorier.

Vi vil sætte alle rammerne op til et almindelig show, men der er ingen point at hente, det er alt sammen bare for sjov. Ud over en sjov dag så er det også rigtig god show træning.

Om aften tænder vi grillen og man kan for 100 kr. pr. person få en bøf, noget flute og salat. Derud over så vil der bliver solgt sandwichs til frokost og vi tænder fadøls anlægget. Fadøl vil kun være tilgængeligt så længe lager haves, men ellers kan der købes almindelige øl og sodavand.

Klasserne bliver som følger:
Trail 1 ridt for 50 kr.
Reining 2 ridt for 50 kr.
Hunter under saddle 1 ridt for 25 kr. (hunter udstyr ikke et krav)
Pole bending 2 ridt for 50 kr.
Barrel race 2 ridt for 50 kr.
Beer pleasure 1 ridt for 25 kr. (alle ridder med en øl i hånden og den med mest tilbage vinder)
Er man ikke medlem af FCWR så er der et start gebyr på 50 kr.

Tidsplanen bliver først lagt når vi har modtaget alle tilmeldinger. Vi slutter showet kl. 17:30 og regner bagud når vi kender antallet af deltagere.

Hvis man ikke regner med at kunne tage bilen hjem, så tag teltet med. Så finder vi en græs plet i kan slå det op på. Skal man bruge en boks til en overnatende hest, så koster den 100 kr. og skal ordnes inden man tager afsted igen.

Vi håber meget at i vil komme og have en sjov dag med os og en god fest om aften.

Du kan også følge begivenheden på vores Facebook side her:
https://www.facebook.com/events/860584100962315/

Sidste tilmelding var tirsdag den 18. juni 2019. Tilmelding er derfor lukket.

Detaljer

Dato:
22. juni 2019

 

Hvor:
Kumlegård QH
Kumlehusvej 2
4000 Roskilde

Kumlegård