Rope’n’Grill

Torsdag den 5. juli afholdte Flat Creek Western Riders Rope’n’Grill. Det var en rigtig god dag med megen opbakning. Denne træning var for både begyndere og øvede.

Vi var så heldige at Ronnie Poulsen havde sagt ja til at komme forbi og fortælle os lidt om Roping. Vi mødtes kl. 18 i den store ridehal på Kumlegaard, hvor Ronnie havde gjort klar en masse reb og kegler klar. Ronnie fortalte først omkring de forskellige reb. Hvordan du skulle holdes, samt hvordan man kaster med dem.

Alle gik nu i gang med at prøve at fange deres egen kegle. Flere af os havde aldrig prøvet det før og nogle havde bare været væk fra disciplinen længe. Dette gav en god dynamik da man kunne hjælpe hinanden. Ronnie gik også rundt og viste og forklarede.

Da vi alle var blevet trætte i armen hentede Ronnie hans nybyggede dummy. Han fortalte nu omkring alt udstyret som man bruger til Roping, samt hvad man bruger det til. Han fortalte også om sikkerheden ved denne disciplin og hvordan man sikre ikke at skade sig selv, hesten og andre. Dette var noget som havde været meget efterspurgt af vores medlemmer.

Til sidst så var der nogle der hentede deres heste og Claus hentede ATV’eren. Nu skulle der kastes med lasso fra hesteryg. Ronnie hjalp også her med gode råd og støtte. Han fik også redet lidt selv, så vi alle kunne se hvordan det rigtigt skulle gå til.

Efter Roping sluttede vi af med grill i det gode vejr. Det er altid en success. Vi var i alt omkring 30 personer og FCWR’s bestyrelse er endnu engang meget glade for at se denne opbakning. Det er fantastik at se så mange medlemmer og gæster til vores arrangementer.

Herunder kan du se billeder fra den hyggelige dag.