God og hyggelig klubaften

Torsdag aften havde vi FCWR’s første klubaften i 2018. Det blev en god og hyggelig aften med et pænt fremmøde. Vi var ca. 20 personer.

Vi startede med at få lidt at spise. Her fik vi en paprika gryderet med pølser og mørbrad, med ris til. Der blev spist godt af den så den må have været god. Herefter fik bestyrelsen præsenteret sig selv. Der er både nogle nye og nogle gamle ansigter. Men det var fint at få lidt af vide om dem alle sammen.

Den næste del var en brainstorming på hvad FCWR kan afholde af arrangementer i 2018. En af grundene til denne klubaften var at vi som bestyrelse gerne ville høre medlemmernes ønsker. Både til arrangementer i klubben, men også høre om hvad man som medlem gerne vil bruge klubben til. Vi kom frem til nogle rigtig gode ting som vi som bestyrelse gerne vil kigge lidt mere ind i.

Til sidst sluttede vi af med at Poul Møller fortalte om arrangementer på Kumlegård og hvordan samarbejdet mellem FCWR og Kumlegård kan blive endnu tættere. Han fortalte blandt andet at Kumlegård skal være vært for Quater DM i september og at man i år vil forsøge at få kvæg klasserne med igen.

Her er en liste over de arrangementer der kom på bordet:

  • Månedlig klubaften – Et forslag var at afholde en aften hver måned hvor man kunne ride og spise sammen. Temaet vil skifte hver gang, så man både får prøvet reining, trail og så videre. Forslaget var at man muligvis kunne få en træner på til ride delen og derefter hygge sammen med mad.
  • Køb/Salg/Bytte dag – En dag hvor man kunne komme med et bord og sælge eller bytte sit ride udstyr. Vi kan også kalde det et loppemarked for ride udstyr.
  • Roping for begyndere – En aften hvor man kan blive introduceret til hvad roping er og hvordan man kommer i gang.
  • Kvæg weekend for alle niveauer – Der var et stort ønske om at få kvæg træning for dem der allerede rider med kvæg i forvejen. At få noget friskt kvæg og en god træner til at undervise. Et forslag kunne være at man tager en hel weekend hvor man både får teoretisk og praktisk træning. Her ville der også være mulighed for at begyndere kunne deltage i teori og enkelte tidspunkter i det praktiske.
  • Show træning op til større shows – At afholde trænings shows en til to weekender før de større shows. Her vil man kunne træne i de ting der skal rides til de enkelte shows.

Det er vigtigt at få sagt at disse ting ikke er sikre arrangementer. Det er alle forslag som vi vil arbejde videre med og se om vi kan få stablet på benene. Men det er bestemt forslag som vi vil tage seriøse og som vi vil gøre hvad vi kan for at få sat i værk.

Til sidst vil vi gerne sige tak til dem der mødte op og gad at deltage i denne aften. Tak til Kumlegård for at vi kan bruge deres lækre lokaler og tak til Sanne Dohn for at lave rigtig god mad til os.

Herunder kan i se lidt billeder fra aften: