Generalforsamling i FCWR 2022

01. februar 2022

Ifølge vores vedtægter så skal FCWR afholde generalforsamling første tirsdag i februar og der skal være indkaldt til generalforsamling senest 4 uger før. Med denne offentliggørelse er begge ting overholdt.

2021 har været et meget stille år. Der har ikke rigtig været gang i foreningen og det har der været mange grunde ting. Jeg vil ikke trætte jer med mine personlige undskyldninger som formand, men en stor del af skylden ligger helst sikkert i at jeg ikke har haft tid og overskud i 2021 og det er jeg oprigtigt ked af. Jeg er bare glad for at vi valgte at forlænge 2020 medlemskaberne, så de også gjaldt for 2021.

Jeg får personligt nok ikke mindre travlt i 2022, så hvis der nu skulle sidde nogen derude som har en masse tid og energi til overskud og som brænder for formands posten, så ræk endeligt ud til mig. Jeg vil bestemt ikke stå i vejen for nye kræfter hvis der er nogen derude, men hvis der ikke er, så kan jeg også sagtens tage to år mere.

Med det sagt, så har vi dog planer om at gøre 2022 til et mere aktivt år for FCWR og sikre at vi kommer tilbage til både at have spis, rid og skrid og måske et par trænings stævner. Det er alt sammen noget vi kan snakke mere om til generalforsamlingen.

 

Detaljer

Dato:
01. februar 2022

Tid:
19:00

Pris:
Gratis

Hvor:
Kumlegård QH
Kumlehusvej 2
4000 Roskilde

Kumlegård