FCWR’s træningsstævne vel overstået

Endnu et FCWR arrangement er nu veloverstået. Der har været et ønske fra flere medlemmer om at få et træningsstævne, hvor man kan prøve at være på, uden at det betyder noget. Vi valgte derfor at arrangere et træningsstævne før Kumlegaards Spring Celebration, som bliver afholdt næste weekend, den 4. – 6. maj.

Vi skulle vælge nogle klasser at træne i og endte med at vælge Trail, Hunter, Reining, Horsemanship og Pleasure. Vi havde valgt at hyre Natasha Møller til at give showtræning igennem hele dagen. På denne måde kunne vi både tilbyde at man kan prøve de forskellige patterns, samt få feedback af Natasha. Denne feedback kan man så tage med hjem og øve sig på inden næste weekend.

Dagen forløb rigtig fint. Vi havde dog det sædvanlige problem, at tidsplanen var for stram og at vi blev færdige ca. en time for sent. Men til gengæld så fik rytterne mere i løbet af dagen end vi havde planlagt.

Vi startede dagen med trail. Her lagde vi det trail pattern som bliver brugt på lørdag. Rytterne fik lov at ride gennem én gang hver, hvor de bagefter fik feedback fra Natasha. Derefter fik alle lov til at ride én gang til, for at prøve at rette på de ting de fik feedback på. Derefter havde vi trail alene, hvor to og to fik 15 minutter med trail banen alene.

Derefter var det hunter, hvor den lille gruppe red rundt sammen. Natasha guidede gennem hele ridtet og fik rytterne til at prøve de forskellige udfordringer der kan være ved et stævne.

Så blev det tid til reining. Her havde vi nogle ryttere der red et pattern de selv havde valgt, hvorefter de fik feedback af Natasha. Bagefter havde vi ryttere der havde tilmeldt sig reining alene. Her red de ligeledes et pattern de selv valgte, dog uden feedback.

Efter reining var der horsemanship. Her blev rytterne spurt hvilke patterns de har tilmeldt sig næste weekend. Natasha satte derefter de forskellige patterns op og guidede igennem disse. Igen her fik folk to ture hver, så de kunne afprøve de tip de lige havde fået.

Til sidst havde vi pleasure. Det var den største gruppe i løbet af dagen. Her gjorde vi som ved hunter. Alle red rundt sammen, mens Natasha prøvede at udfordre rytterne med hvad der kan se af udfordringer ved et stævne.

Vi i FCWR’s bestyrelse er meget tilfredse med dagen og glade for at folk ville komme og støtte op omkring dette. Vi vil gerne takke Kumlegaard for de dejlige faciliteter og for at stå for køkkenet. Dette gjorde dagen nemmere for os.

Se billeder fra dagen herunder.