FCWR medlem giver den gas i Tyskland

Bavarian Spring Classic er i fuld sving i Kreuth i Tyskland. Her deltager Michaela Navrsted på sin Quater VS Codes R Red, også kaldet Fred. Til dagligt holder Michaela til på Kumlegård og er medlem af FCWR.

Michaela kommer fra dressur verden, men startede på at ride western for et par år siden. På den korte tid har hende og Fred vundet mange titler, redet på det danske ungdoms landshold og udviklet sig rigtig meget.

Bavarian Spring Classic startede i dag og fortsætter frem til den 8. april. I dag stod den på Hunt Seat Youth for Michaela og Fred. Her blev de nummer 1 hos begge dommere, med en score på 84 og 82. Det er en rigtig god start på showet og i det hele taget på show sæsonen.

Hvis man vil følge med, så kan man se live streaming og program fra showet via dette link:

https://westernriding-online.de/

Vi i FCWR ser frem til at følge Michaela og se hvad hun kan gøre det til. Held og lykke herfra.

Resultaterne i stævnet opdateres her af Michaela’s mor:

Hjemme igen efter årets første internationale Western Show Bavarian Spring Classic 2018 i Kreuth, Tyskland 🤠 hvor Michaela & VS Codes R Red havde en uge med flere top resultater 7 x 1 pl./pokaler, 7 x 2 pl, 1 x 3 pl., 1 x 8 pl. og titlen Grand Reserve Champion Geldings. De startede Youth klasser, hvor scorerne lå mellem 94 og 82 i Hunt Seat, Showmanship og Halter klasserne. I Trophy Bavarian Golden Series Horsemanship Open om lørdagen fik de en score på 77 1/2 + 74. Søndagens Westernridning Open fik de en 2 pl. med en score på 70 + 70 fra de 2 dommere. Super hyggeligt gensyn med Youthrytterne fra de andre lande. Fred holder velfortjent en uges pause, inden træningen fortsætter til næste Western Show d. 4 – 6 maj, som er på hjemmebane på Kumlegaarden, Roskilde.