FCWR kan nu afholde officielle AQHA og APHA stævner

For at kunne afholde et officielt AQHA (American Quarter Horse Association) og APHA (American Paint Horse Association) stævne, så skal der være en Show Manager og en Show Secretary. Dette er et krav fra de to foreninger. Når man har fået sit stævne godkendt af AQHA og APHA så kan rytterne samle point indenfor de to foreninger.

Begge foreninger uddanner selv deres Show Manager’s og Show Secretary’s og det gør de via et weekendseminar. I sidste weekend deltog to af vores bestyrelses medlemmer i dette seminar. For første gang slog AQHA og APHA sig sammen og på denne måde kunne man få godkendelsen fra begge foreninger på samme tidspunkt. Dette kommer FCWR til gode på den måde at vi nu i bestyrelsen har mulighed for at få godkendt vores fremtidige stævner i begge foreninger.

Det var et meget spændende og lærerigt seminar. Med mulighed for at møde nogle stærke kræfter indenfor show verdenen. Blandt instruktørerne var nogle af de centraler roller i både AQHA og APHA her i Europa. Der var blandt andet ansvarlige for det årlige store stævne i både Kreuth og Archen i Tyskland.

Gruppen af deltagere var meget bred og international. Der var deltagere fra Sverige, Danmark, Tyskland, England, Irland, Holland, Belgien, Frankrig, Tjekkiet og Israel. Det var spændende at møde alle disse mennesker, der brænder for western og show verdenen.

Her ses et billede af instruktører og deltagere: