Clinic med Peter Ljunberg

I går og i dag afholde FCWR clinic med Peter Ljungberg fra Sverige. Der var solgt 8 pladser og flere af deltagerne havde ikke prøvet at få undervisning af Peter før. Så der var selvfølgelig lidt spænding omkring hvordan det ville gå.

Vi havde delt det op sådan at alle deltagere fik en halv time før frokost og en halv time efter frokost. Både lørdag og søndag. Med i clinic’en var også frokost. Om lørdagen fik vi tarteletter og søndag fik vi kylling i karry med ris. Begge dage fik vi også en dejlig salat. Tusind tak til dem der hjalp med madlavningen og med at holde køkkenet i gang.

I løbet af weekenden havde vi også en del gæster. Det var dejligt at se gamle flat creek medlemmer kommer tilbage for at se hvad vi har gang i, i FCWR. Det er altid en fornøjelse når dem der har været væk i noget tid, sætter tid af til at komme og se hvad vi laver.

 Her søndag eftermiddag fik vi rigtig god feedback fra deltagerne. Alle syntes det havde været en rigtig god weekend og at de havde fået en masse ad af det. Nu er det bare hjem og øve på de nye tricks til Peter kommer igen næste gang.

Her er lidt billeder: