Trail’n’Grill

Torsdag den 7. juni 2018 afholde FCWR Trail’n’Grill. Det blev en stor succes og vi i bestyrelsen var meget glade for at se så mange mennesker. Vi var 10 ryttere der deltog i trail og 26 personer til spisning.

Vi afholdte trail i den store hal på Kumlegaard. Vi lagde et trail pattern op som blev brugt til Bevarian Spring Classic tidligere på året. Alle hjalp til og et gik derfor ret stærkt med at få lagt banen. Kl. 18 var vi klar og rytterne kom stille og roligt ind på banen. Det var en fornøjelse at se hvordan rytterne alle kunne være på banen samtidig og stadig tage hensyn til hinanden. Det var ligeledes en fornøjelse at se hvor meget de hjalp hinanden ude på banen.

Kl. 19:30 var grillen klar og rytterne begyndte stille og roligt at finde stalden mens vi andre fjernede trail banen.

Der blev grillet pølser, både med og uden bacon omkring. Derud over så var der kartoffelsalat, almindelig salat og diverse ketchup og sennep til pølserne. Nogle fandt pladser ude da der skulle spises, andre sad inde hvor vi havde samlet bordene. Næste gang tror jeg at vi prøver at tage bordene udenfor. Det var et fantastisk vejr og omstændighederne var skabt til grill og hygge.

Næste måned prøver vi med roping og grill, der håber vi at se mindst lige så mange til en god aften. Tak til alle der kom og deltog samt hjalp med både mad og trail banen.