Show træning før Spring Celebration 2022

24. april 2022

Den første weekend i maj afholder Kumlegård sit store show Spring Celeration. Derfor afholder FCWR show træning søndag den 24. april 2022.

Der vil være mulighed for at træne de patterns der kommer til Spring Celebration. Men vær dog opmærksom på at der kun lægges et trail pattern, så det er ikke sikkert at det lige præcis er dit pattern der bliver lagt. I Showmanship og Horsemanship vil der blive valgt to forskellige patterns. Pleasure og Hunter vil være 15 minutter og hvis der er meget få deltagere så vil klasserne blive lagt sammen. I Reining er der selvfølgelig frit valg for pattern.

I Trail, Reining, Horsemanship og Showmanship får man to ture hver. I mellem klasserne tager vi hensyn til at nogen måske skal ud og hente en anden hest, så ventetid kan forekomme.

Hver klasse koster 50 kr. pr. hest/rytter kombination, op til tre klasser, derefter koster klasserne ikke ekstra.

For ikke FCWR medlemmer kommer der et ekstra gebyr på 150 kr. Gebyret vil være for rytteren, så hvis en rytter har flere heste med så skal der kun betales gebyr en gang, men hvis to ryttere deler en hest, så er det to gebyre.

Har man brug for en boks, så kan man leje en boks for 100 kr. Med i prisen er kun boksen og man skal rydde op efter sig selv når man tager hjem. Der er kun 6 udendørsbokse og det er først til mølle. Medbring selv hø/wrap og en spand til vand.

Vi starter med at lægge Trail bane klokken 10 og starter Trail klassen omkring 10:30. Hjælpere til at lægge Trail bane er meget velkommende.

Tilmelding er bindende og skal ske via formularen herunder.

Vær opmærksom på at dette bare er show træning. Der er ingen træner, ej heller nogen dommer. Men vi vil skabe en show stemning med en dummy dommer i stolen, en mand/kvinde i gaten, speaker og musik. Hvis der er nogen der vil hjælpe til med en af disse positioner, så tag endelig fat i formanden Casper.

 

Detaljer

Dato:
24. april 2022

Tid:
10:00 til vi er færdige

Hvor:
Kumlegård QH
Kumlehusvej 2
4000 Roskilde

Leje af boks:
Boks kan lejes for 100 kr. pr. boks. Dette er uden wrap og man skal muge boksen selv efter brug. Der er 6 udendørs bokse så det er først til mølle.

Kumlegård